Ben jij op zoek naar een kettlebell?

Iedereen weet wel dat je niet zonder gewichten kunt wanneer je bezig bent met krachttraining. Een kettlebell in je bezit hebben is dan ook geen slecht idee wanneer je bijvoorbeeld thuis wilt trainen. Het neemt weinig ruimte in beslag, en je kunt ze er ieder moment bij pakken. Dat was voor mij een reden om er een aan te schaffen. Na wat rond te hebben geneusd op het internet kwam ik uit bij de website www.fitnessapparaat.nl. Hierop vond ik werkelijk alles wat in verband staat met het fitnessen.

Een kettlebell uitzoeken

Door het ruime assortiment dat op de website wordt aangeboden kun je eindeloos variĆ«ren en zoeken naar de kettlebell waar jij op zoek naar bent. Zo zijn er losse kettlebells, maar ook sets van een aantal kilo. Verder heb je de keuze uit diverse modellen, verschillende kleuren en allerlei merken. Een aantal voorbeelden van die merken zijn DKN Technology, Iron Gym en Gymstick. Daarnaast kun je kiezen uit modellen die beginnen bij 2 kilo, maar ook zelfs tot 44 kilo. Op www.fitnessapparaat.nl komen een aantal kettlebells inclusief een QR code voor bijpassende trainingsvideo’s. Dat was bij mijn kettlebell ook het geval, en hierdoor heb ik vaker een hele work-out gedaan met de personal trainer.

Handig om te weten

Het fijne aan de website vind ik dat er aan alles werd gedacht. Zo is er ook een opbergrek te koop voor de kettlebells, wat van pas komt wanneer je er veel hebt. En voor verdere vragen of advies over een bepaald product, kun je de klantenservice op verschillende manieren contacteren.