De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Ikzelf ben een echte sportfanaat te noemen. Een aantal jaren geleden was ik nog vrij slap en dun. Ik ben flink gaan trainen en nu ben ik ongeveer drie keer per week in de sportschool te vinden.

Het is voor mij hoe dan ook belangrijk dat ik er goed uitzie. Natuurlijk is dat niet alles, ik wil ook dat mijn sportkleding lekker zit en dat het goed meewerkt tijdens het sporten. Het is fijn als je jezelf er niet zo zweterig in voelt.

Ik zoek dus regelmatig op internet naar nieuwe sites met sportkleding en toevallig kwam ik www.gorillawear.com tegen. De site sprak mij meteen al aan en de kleding vond ik al helemaal cool. De gorilla op de kleding geeft het echt een stoere, ruige look.

Omdat ik de site niet kende besloot ik eerst alleen een t-shirt te bestellen. Mocht ik dan een nare ervaring krijgen lijdde ik in ieder geval niet teveel schade.
Ongeveer twee dagen nadat ik besteld had kwam de kleding al binnen. En wat was het mooi!

Het fijne aan de kleding is dat het echt gemaakt is om in te sporten. Het was echt van fijn, ademend materiaal gemaakt. Dat voel je niet alleen, dat is ook echt te merken als je erin sport. Plus, de kleding is ook wel heel erg ‘mooi’. Meestal heb je bij sportkleding ofwel dat het heel praktisch is ofwel heel mooi. Maar het fijne aan Gorillawear is dat dit gecombineerd wordt. Zeker een aanrader dus als je op zoek bent naar goede sportkleding.